Tervetuloa Espoo–Salo-oikoradan Perälänjärven Teams-asukastilaisuuteen 

Syyskuussa 2023 järjestämme Espoo–Salo-oikoradan Perälänjärven alueen maanomistajille ja asukkaille suunnatun Teams-asukastilaisuuden. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevan Perälänjärven alueen suunnittelussa tehdään muutoksia Yleissuunnitelmassa sekä kevään vuorovaikutustilaisuudessa esitettyihin tiejärjestelyihin. Yleissuunnitelman mukainen K107 (Peräläntie) korvataan ratasuunnitelmassa ajoneuvo- ja joukkoliikenteen mahdollistavana tieyhteytenä radan ja Perälänjärven väliin.   

Suunnitelmien tarkennuksilla on vaikutusta pääasiassa noin 1,2 kilometrin mittaisen ratalinjan ympärillä oleviin tiejärjestelyihin ja radan rakentamisen vuoksi lunastettaviksi esitettäviin maa-alueisiin. 

Järjestämme Perälänjärveä koskevan asukastilaisuuden Teams-tilaisuutena keskiviikkona 20.9.2023 klo 18.00 – 19.30. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuudessa keskitytään Perälänjärven suunnitteluratkaisuihin ja esitellään tie- ja katujärjestelyt sekä lunastettaviksi esitettävät maa-alueet. Esitysten jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän asiantuntijoita sekä Kirkkonummen kaupungin edustajia. 

Tilaisuuteen on kutsuttu suunnitellun ratalinjauksen läheisyydessä sijaitsevien kiinteistöjen omistajat.  

Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden nopean junayhteyden suunnittelusta voit lukea osoitteesta www.tunninjuna.fi. Sivuilla voit myös antaa palautetta tai esittää kysymyksiä suunnittelusta karttapalautepalvelussa osoitteessa https://www.tunninjuna.fi/anna-palautetta/.